Categorieën
Wonen

Waarom zijn aluminium jaloezieën de beste keuze voor de keukenramen?

Er zijn tegenwoordig veel keuzes voor in de keuken als het gaat om raam decoratie. Aluminium jaloezieën bestellen voor je keuken ramen? Lees verder we leggen je uit waarom aluminium jaloezieën  beste keuze zijn voor het decoreren keukenramen. In Nederland worden aluminium jaloezieën vaak gebruikt voor keukenramen omdat het makkelijk schoon te maken is en bestand is tegen vocht en vet. Daarnaast zijn aluminium gordijnen zeer geschikt voor keukens omdat ze een stijlvolle en moderne uitstraling bieden en veel privacy bieden. In tegenstelling tot veel andere stoffen nemen aluminium gordijnen geen geuren op. Zo ruikt je keuken lekker fris, ook als je uit de friteuse eet. Gordijnen kunnen voor het keukenraam of de keukendeur hangen. Afhankelijk van de situatie is er altijd een passende oplossing. Of u nu een groot of klein raam heeft, er is altijd een oplossing. Aluminium jaloezieën worden volledig op maat gemaakt zodat ze altijd perfect passen bij je keukenraam of keukendeur. Kijk op de website van de jaloezieenexpert. 

Jaloezieën  zijn verkrijgbaar in drie verschillende soorten, 

aluminium, hout en PVC. Beide zijn gemakkelijk af te vegen. Alleen voor hout moet u een droge doek gebruiken. Houten jaloezieën kunnen niet tegen vocht, dus ze worden niet aanbevolen in de buurt van de kraan. Bovendien kunnen ze niet worden geïnstalleerd met draai- en kiepramen. Voor aluminium en PVC kunt u een licht vochtige doek gebruiken. Aluminium en PVC jaloezieën zijn ook geschikt voor draai-kiepramen. De jaloezieën kunnen gekanteld worden zodat het licht gefilterd wordt.  

Jaloezieën op maat bestellen