Categorieën
Wonen

GEÏSOLEERDE TUINKANTOREN

Elk tuinkantoorgebouw van deze tuinkantoor specialist is ontworpen voor gebruik het hele jaar door. We gebruiken hoogwaardige isolatie in onze muren, dak en vloer om ervoor te zorgen dat de buitenelementen op afstand worden gehouden en dat de interne omgeving van uw tuinkantoor comfortabel, droog en gezond is. Onze complexe ademende isolatie en dampschermen houden het risico op vocht en condensatie tegen. De deuren en ramen zijn voorzien van toonaangevende Pilkington K dubbele beglazing voor een optimale thermische efficiëntie.

De constructiematerialen, technieken en normen die we gebruiken zijn dezelfde als die u zou vinden in een nieuwbouwwoning, waardoor uw tuinkantoor net zo comfortabel te gebruiken is als een kamer in uw huis.

Bovendien nemen we een olieradiator mee in de prijs van elk gebouw. We bieden ook een scala aan personaliseringsopties om uw prefab tuinkantoor nog meer op maat te maken, zoals airconditioning en vloerverwarming.

BEZOEK ONZE SHOWROOMS

We hebben twee showrooms die ons volledige assortiment presenteren. Verschillende partijen bieden nu passende financieringsopties voor elk gebouwmodel dat we aanbieden. Met flexibele terugbetalingsmethoden kunt u de kosten van uw project met maandelijkse afbetalingen over 3 – 10 jaar spreiden.

Tuinkantoor maten

Of u nu op zoek bent naar een tuinkantoorpod of een grote zakelijke suite voor uw hele team, wij kunnen u helpen.

We hebben meer dan 70 maatconfiguraties beschikbaar in elk van onze 4 ontwerpen; met afmetingen van 4m² tot 30m². Vanuit deze afmetingen kunnen we een gebouw ontwerpen dat past bij uw beschikbare ruimte en behoeften, met alles van een eenpersoonstuinkantoorpod tot een grote zakelijke suite.

Tuinkantoor Pod kantoorgebouw

Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen. Onze klanten hebben ons beoordeeld met 5 sterren op de onafhankelijke reviewsite Trustpilot . We zijn zo trots dat ons kwaliteitsproduct en onze service geliefd zijn bij onze klanten. Bekijk onze beoordelingen …

Deze heeft zich bij deze tuinkantoor met toilet specialist aangesloten als onze merkambassadeur. We zijn onder de indruk van onze eco-referenties en onze moderne bouwtechnieken voor een unieke oplossing voor het creëren van een ruimte.

HEB IK EEN BOUWVERGUNNING NODIG?

Het goede nieuws is dat voor kantoorgebouwen voor tuinen over het algemeen geen bouwvergunning nodig is. Gebouwen zoals de onze worden aangemerkt als ‘bijgebouwen’ en kunnen als zodanig onder uw toegestane ontwikkelingsrechten vallen.

Als u om welke reden dan ook een bouwvergunning nodig heeft, kunnen wij de aanvraagprocedure voor u uit handen nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *